2016-09-19 08:17:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Érdekes tippeket kaphat

Napi horoszkóp szeptember 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az elmúlt időszakban történhetett valami az életében, ami talán a rég óhajtott fordulatot is elhozhatja önnek. De nem várhat a sült galambra csupán, önnek is cselekednie kell a siker érdekében! A mai nap nagy előrelépést ígér ez ügyben. Szenvedélyes estében lesz része!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha nem mondja el őszintén a párjának, mit talál nehézkesnek a kapcsolatukban, akkor reménye sincs a változásra… Itt az ideje a tisztázó beszélgetésnek! Ne halogassa tovább, így csak elmérgesedik a helyzet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne kezdjen ma bele új dolgokba, inkább csak tervezzen, gondolkodjon, és fontolja meg az ügyek előnyeit és a hátrányait is. Este érdekes beszélgetések adódnak, sokra juthat a kapott információval.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jó a hangulat ön körül, és pontosan tudja azt is, hogy mit szeretne. Már régóta gondolkodik valamin, most lesz alkalma ezt megosztani az egyik ismerősével, aki sokat lendíthet előre a tervein. Érdekes tippeket is kaphat, melyek megerősítik abban, hogy helyes az elgondolása.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Inkább ellenőrizzen le mindent, ne siessen el semmit. A Hold a Bika jegyében áll, lehetséges, hogy valaki kritizálja önt, vagy más módon nehezíti meg az életét. Hagyja figyelmen kívül a dolgot, a mai nap nem alkalmas a konfliktusok tisztázására.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ne hagyja magát semmire sem rábeszélni. Ön tudja a legjobban, hogy mi a legjobb az ön számára. Most megteheti azt, amit eddig nem mert volna, belevághat az álláskeresésbe is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Most nem tud annyira összpontosítani, mint máskor, és könnyebben követ el súlyosabb hibákat. Ne írjon alá semmit, ne tegyen ígéreteket, mert nem fogja tudni betartani őket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma számíthat néhány kritikus megjegyzésre. Ne lepődjön meg, ha egyesek egészen sértő hangon nyilatkoznak a munkájáról, vagy kötnek bele a viselkedésébe. Gondolja végig, van-e bármi alapja a konfliktusnak, és ha nincs, akkor lépjen túl rajta!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos ma állást kell foglalnia egy munkahelyi vitában, amiből a legszívesebben kimaradt volna. Ne hagyja magát befolyásolni, egyszerűen mondja azt, amit érez. A délután már jó hangulatban telik.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ma fontos találkozói hiúsulhatnak meg, lesz, amit önnek kell lemondania, de olyan is, amiről a partnere feledkezik meg. Feltorlódnak az intézni valók is, úgyhogy a legfontosabb, hogy higgadt maradjon, ne kapkodjon!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem ígérkezik könnyűnek ez a nap. Egy régi ellenségét, vagy haragosát sodorhatja az útjába az élet, talán egy munka miatt kerülnek kényszerűségből újból kapcsolatba. Nincs értelme tisztázni a régi konfliktusokat, jobb, ha azokat lezártnak tekintik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma igazán boldognak érezheti magát, van elegendő energiája, és sok mindent el tud érni. Egy régóta halogatott ügy lezárul végre, ez is megkönnyebbüléssel tölti el. Az estét töltse a barátaival, az utóbbi időben egy kicsit elhanyagolta őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: